Vooraf

Luc Lenferink aan het woord:

‘Al meer dan vijftig jaar is Schilderwerken Lenferink de vaste schilder van verzorgingstehuis Het Wooldhuis in Heino. In deze vijftig jaar heeft Het Wooldhuis zich op velerlei gebieden ontwikkeld, en het doet me goed dat over Lenferink hetzelfde gezegd kan worden. Bij het werken voor een zorginstelling, waar alle werkzaamheden onverminderd én ongehinderd door moeten kunnen gaan, wordt goed duidelijk dat ons vak meer inhoudt dan schilderen alleen. Dit bewustzijn, samen met de vakbekwame schilders van Lenferink, maakt ons tot specialist in het onderhouden van zorginstellingen.’

Dit menu bevat informatie over de verschillende producten die Schilderwerken Lenferink zorginstellingen biedt, de manier van werken die hiermee gepaard gaat en de service die verleend wordt. Algemene informatie over het bedrijf is te vinden in het menu Over Lenferink.

Wij denken graag mee met onze klanten, bijvoorbeeld door onze ervaring in te zetten en reeds vooraf in te spelen op kleine, praktische zaken die tijdens eerdere werkzaamheden in een zorginstelling aan het licht kwamen. Op deze manier worden onaangename verrassingen voorkomen. Tegelijkertijd geven we graag gehoor aan individuele wensen en bijzondere verzoeken, óók als daarover niets in dit menu geschreven staat. Neem gerust contact met ons op.