Tijdens het werk, gaat het onderhoud gewoon door!

U heeft een productiebedrijf, een kantoorpand, winkel of restaurant. Kortom, uw vestiging is ook uw visitekaartje. Kijk er dan eens goed naar! En? Kunnen de kozijnen wel een opfrisbeurt gebruiken? Is de entree beschadigd of het gesausde stucwerk niet meer in de kleuren van uw huisstijl? Dan wordt het tijd voor zakelijk groot onderhoud door een zakelijke onderhoudspartner, Schilderwerken Lenferink!

Flexibiliteit in werktijd.

Het onderhoud van uw bedrijfspand moet zo min mogelijk de dagelijkse gang van zaken verstoren. Geen probleem voor Schilderwerken Lenferink. Wij weten het ongemak tot een minimum te beperken en geven duidelijk aan welke ruimtes even niet betreden kunnen worden. En anders beginnen we desnoods om zeven uur in de ochtend, of om zeven uur in de avond. ’s Nachts, in het weekend of tijdens uw bedrijfsvakantie? Lenferink biedt flexibiliteit zodat uw werktijd er niet onder lijdt.

Maar wat als er meer aan de hand is?

Als er meer moet gebeuren, doen we meer. Houtrotherstel, goten reinigen of timmerwerk nemen we in één moeite mee. En als het iets meer wordt, hebben we daar betrouwbare partners voor. Vakmensen die, onder de regie en verantwoordelijkheid van Lenferink, het benodigde onderhoud uitvoeren.

Veiligheid, gezondheid en milieu.

Schilderwerken Lenferink is AF-erkend én VCA-gecertificeerd. Al onze medewerkers hebben hun persoonlijke VCA-diploma en werken met een scherp oog op veiligheid, gezondheid en milieu. Klimmaterialen en gereedschappen worden oordeelkundig gebruikt en gezekerd, verven en verdunners milieuverantwoord gebruikt en veilig verwerkt en opgeborgen. De werkomgeving wordt beschermd en na de werkzaamheden netjes en schoon achtergelaten. Als Lenferink is geweest ziet u dat alleen aan het schilderwerk!

Is uw bedrijfspand aan een opfrisbeurt toe? Vraag ons dan een offerte te maken.