VvE referenties.

Graag laten wij een aantal VvE bestuurders aan het woord over ons bedrijf.

Rob Pestman, VvE Brinkstaete, Zwolle

“Het feit dat Schilderwerken Lenferink is aangesloten bij de AF-Erkenningsregeling en beschikt over het VvE Belanglabel, was voor ons de doorslaggevende reden om in zee te gaan met dit schildersbedrijf”, aldus Rob Pestman, voorzitter van VvE Brinkstaete in Zwolle. “Inmiddels is het schilderwerk afgerond en we zijn nog steeds blij dat we dit besluit genomen hebben. Het schilderwerk ziet er goed uit en de schilders die het werk hebben uitgevoerd, waren bijzonder vriendelijk en toegankelijk”.

Volgens Rob Pestman is voor VvE Brinkstaete, de zekerheid van goed onderhoud voor lange tijd een hele belangrijke factor. “We willen geen zorgen hebben over het onderhoud van ons gebouw. Voor ons draait alles om vertrouwen!” Volgens uitvoerder Richard Kosse is het allerbelangrijkste bij een dergelijk project dat er van te voren goede afspraken worden gemaakt over de wijze waarop het werk wordt uitgevoerd. Schilderwerken Lenferink hecht dan ook veel waarde aan het op voorhand grondig doornemen van alle zaken met het bestuur van een VvE. Zo kunnen eventuele onduidelijkheden voorafgaand aan het project al getackeld worden.

VvE Brinkstaete heeft met Schilderwerken Lenferink een onderhoudscontract afgesloten voor tien jaar. Gedurende die tijd is de VvE ervan verzekerd dat het schilderwerk in een prima staat blijft verkeren. Daarnaast is het voor de VvE voor de komende tien jaar geheel inzichtelijk welke kosten er gemaakt gaan worden voor het onderhoud van het schilderwerk.