Eenmalige schildersbeurt

Het valt goed te begrijpen dat veel mensen opzien tegen de onderhoudsbeurt van hun woning; het levert een hoop gedoe en kosten op, en beide komen doorgaans ongelegen. Nadien kan men weer een aantal jaren vooruit, tot het moment dat de verf dof wordt, begint te scheuren of reeds afbladdert. Het inmiddels achterstallig onderhoud wegwerken of een woning van een eenmalige schilderbeurt voorzien, zijn vanzelfsprekend zaken waarvoor u Lenferink met een gerust hart kunt inschakelen.

Duurzaam onderhoud

Dat neemt niet weg dat bovenstaande manier van een woning onderhouden gepaard gaat met groter verval, meer werk en hogere kosten dan nodig is. Op het eerste gezicht mag extra werk voor de schilder aantrekkelijk lijken, Lenferink hecht evenwel waarde aan een eerlijke, duurzame relatie met de klant, wat ook betekent dat kennis en vakmanschap gedeeld worden. Dit maakt dat het zowel voor Lenferink als veel klanten aantrekkelijk is een overeenkomst voor meerdere jaren aan te gaan. Deze overeenkomsten worden in overleg met de klant opgesteld, zodat altijd maatwerk wordt geleverd, ongeacht uw wensen.

Het moge duidelijk zijn dat Lenferink zich door langdurige verbintenissen aan te gaan verzekerd weet van klanten en werk. Tegelijkertijd stelt een contract voor meerdere jaren Lenferink in staat voor een afgesproken, vaste prijs per jaar te werken, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien gaat dit gepaard met de volgende garanties:

  • Lenferink is het gehele jaar door bereikbaar voor vragen en opmerkingen;
  • Uw woning wordt geschilderd door vakmensen die kwaliteit leveren;
  • U wordt nooit meer geconfronteerd met achterstallig onderhoud;
  • Pietluttige klanten bestaan niet, iedere klacht wordt door Lenferink zonder meer verholpen.

Totaal onderhoud

Schilderwerken Lenferink houdt, waar het gaat om woningen die voor langere periode worden geschilderd, goed zicht op de staat van het gehele onderhoud. Ter illustratie: op deze manier wordt voorkomen dat nadat de schilders zijn vertrokken, blijkt dat de zojuist geschilderde kozijnen aan vervanging toe zijn. Het natuurlijke gevolg van deze situatie is dat Lenferink zich heeft ontwikkeld tot veel meer dan alleen schilder, en als compleet onderhoudsbedrijf inmiddels zorg draagt voor alle onderhoudswerkzaamheden die de buitenzijde van een woning vraagt. Hierbij valt onder meer te denken aan timmerwerk, houtrotherstel en de beglazing.

* Als geen ander beseffen wij dat een klant vertrouwen in een bedrijf moet hebben, wil hij om het even welke overeenkomst voor langere tijd aangaan. Dit betekent dat het voor ons niet voldoende is hier te schrijven dat Lenferink een betrouwbare onderhoudspartner is, die bovendien kwaliteit levert en een hoop garanties biedt; zulk vertrouwen moet in de praktijk verdiend worden. Wij doen dit graag en komen onze klanten na overleg op passende wijze tegemoet; neem gerust contact met ons op.