De schilder en glaszetter hebben iets met elkaar.

Geen wonder, want glas zit in deuren en kozijnen die de schilder schildert. Daarom is de schilder ook specialist in het plaatsen van glas. En Schilderwerken Lenferink heeft dat specialisme uitgebreid met schadeherstel en vervanging.

Glasschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De deur waait open of zoonlief schiet naast het doel, door de ruit. Kortom, u zit met de scherven en… een niet afsluitbare woning. Dan is snelheid geboden en belt u dus met Lenferink (0572-391246). Vaak sturen wij dezelfde dag nog een vakman langs om de schade te herstellen.

Kom nergens aan (glas is scherp en ruitdelen kunnen omlaag vallen), laat dit werk aan onze glaszetters over. We vegen dan ook gelijk de scherven bij elkaar en ruimen de rotzooi op. Binnen ons werkgebied zijn wij vaak dezelfde dag nog bij u voor het plaatsen van een noodvoorziening, zodat u uw woning weer veilig kunt afsluiten.

Afhankelijk van het type ruit, vervangt Lenferink vaak binnen een week de noodvoorziening voor een nieuwe ruit. Eventuele schade aan het schilderwerk wordt ook gelijk door ons hersteld.

Verzekering

De meeste mensen zijn verzekerd tegen glasschade, waardoor vervangen gratis is. Leg uw polis klaar, dan kunnen wij gelijk zien welke gegevens uw verzekeraar nodig heeft. In de meeste gevallen sturen wij de rekening rechtstreeks naar uw verzekering, wel zo gemakkelijk.