Lenferink Huisschilderplan.

Het Huisschilderplan met een optimale flexibiliteit!

Het Lenferink Huisschilderplan is een door Lenferink ontwikkeld onderhoudsplan voor particulieren, VvE’s en zakelijke klanten. Het Huisschilderplan koppelt een jaarlijkse gratis inspectie aan een eventueel daaruit voortvloeiende vrijblijvende offerte. Hierdoor weet u wat er moet gebeuren, terwijl u blijft bepalen of het ook wordt uitgevoerd.

De voordelen van een Huischilderplan op een rijtje;

  • Elk jaar een gratis onderhoudsinspectie, zonder verplichtingen.
  • Afhankelijk van de inspectie een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden
  • U bepaalt wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.
  • U weet elk jaar exact de conditie van uw woning en bij uitvoering van de werkzaamheden is uw woning altijd perfect onderhouden.
  • 10 Jaar lang de zorg van het onderhoud uit handen.

Hoe ziet zo’n inspectie en offerte er uit?

Wij hebben een voorbeeld voor u.

Referenties huisschilderplan:

De familie Kunst uit Wijhe is al jarenlang vaste klant bij Schilderwerken Lenferink. De familie Kunst beschikt over een prachtige monumentale woning aan de stationsstraat in Wijhe. Dit jaar heeft Chris Nikamp, de vaste schilder van de familie Kunst, de hele woning van een volledige schilderbeurt voorzien. Er zijn verschillende houtrotreparaties uitgevoerd aan de kozijnen aan de achterzijde, door Martijn Haarman.

Mevrouw Kunst geeft aan hoe ze in contact is gekomen met Lenferink: “Na een slechte ervaring bij een vorig bedrijf zijn wij al sinds tijden klant bij Lenferink. Wij willen wel graag alles in eigen hand houden, maar we hebben weinig kennis van onderhoud en de bijbehorende werkzaamheden. Daarom vinden wij het prettig dat een vakman het onderhoud van onze woning in de gaten houdt.

Wij zijn altijd tevreden met het resultaat. Maar minstens zo belangrijk vinden wij onze goede relatie met onze vaste schilder Chris Nikamp. Hij is niet alleen een goede schilder, maar ook een zeer prettig persoon in de omgang. Door de jaren heen leer je de schilder echt goed kennen. Wij hebben hem op zijn bruiloft dan ook verrast met een cadeautje.”