Onderhoudsplan Lenferink

Bent u opzoek naar een kwalitatief onderhoudsplan? Dan bent u bij Schilderwerken Lenferink aan het juiste adres. Schilderwerken Lenferink is in staat een onderhoudsplan voor meerdere jaren te verzorgen, ons duurzaam onderhoudsplan. Voor een vereniging van eigenaars betekent dat niet alleen dat vooraf reeds een precies beeld ontstaat van de uit te voeren werkzaamheden, ook het tijdstip waarop iets het beste kan gebeuren en de kosten die daarbij gemaakt worden, zijn niet langer onduidelijk.

Onderhoudsplan VvE’s

Lenferink biedt VvE’s de mogelijkheid om het onderhoud voor meerdere jaren tegen een vaste, vooraf bepaalde prijs uit te voeren. Het contact met de klanten heeft geleerd dat het werken met zo’n vast bedrag voor zowel bestuurders als leden van een VvE erg prettig is. Schilderwerken Lenferink én de klant profiteren van deze manier van werken: Lenferink weet zich verzekerd van de minimale onderhoudswerkzaamheden, kan dit onderhoud plannen en het voor u op het meest gunstige (lees: goedkope) tijdstip uitvoeren.

Garanties van een onderhoudsplan

Het duurzaam onderhoudsplan van Lenferink biedt veel garanties: een uitstekende verzorging van het complex, nooit achterstallig onderhoud en geen onverwachte kosten. Het opstellen van een duurzaam onderhoudsplan is kosteloos, evenals overig contact, dus maak gerust een afspraak.

GlansGarant onderhoudsplan

Schilderwerken Lenferink biedt u twee onderhoudsplannen. Het GlansGarant 10 jarig onderhoudsabonnement en het Lenferink Huisschilderplan. Het GlansGarant onderhoudsplan zorgt ervoor dat uw huis 10 jaar lang perfect in de verf zit. GlansGarant is de oplossing voor elke woningbezitter die houdt van ‘n huis in topconditie, zonder hoge uitgaven ineens.

Lenferink Huisschilderplan

Dit plan is door Schilderwerken Lenferink ontwikkeld voor
Beide onderhoudsplannen zijn geschikt voor zowel particuliere woningbezitters als VvE’s. particulieren, VvE’s en zakelijke klanten. Het Lenferink Huisschilderplan koppelt een jaarlijkse gratis inspectie aan een eventueel daaruit voortvloeiende vrijblijvende offerte. Hierdoor weet u wat er moet gebeuren, terwijl u blijft bepalen of het ook wordt uitgevoerd.