Onze referenties

Om ons kwaliteitsniveau te kunnen waarborgen, nemen wij regelmatig contact op met onze klanten om naar hun ervaringen te vragen. Hieronder kunt u enkele van deze ervaringen lezen.

Stichting IJssellandschap

Stichting IJssellandschap is gevestigd in Kasteel de Haere en deelt deze locatie met het Overijssels Particulier Grondbezit. De organisatie beheert al meer dan 750 jaar landgoederen, boerderijen en huizen in de omgeving van Deventer. Lenferink is al jarenlang een vaste partner van deze stichting.

Wij hebben de kwaliteit van de staat van het onderhoud van ons bezit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij niet alleen met vaste bedrijven, maar ook met vaste vaklieden. Zo weten de vaklieden welk kwaliteitsniveau vereist is, waardoor de kwaliteit van de staat van het onderhoud en de continuïteit van ons monumentale bezit altijd gewaarborgd is,” aldus de heer Ruiter, hoofd Beheer en onderhoud van de gebouwen.

kasteel de Haere

De heer Ruiter werkt al jarenlang met op maat gesneden meerjaren onderhoudsplannen. “Ik vind dat elk landgoed een meerjaren onderhoudsplan zou moeten hebben voor elk gebouw, als onderdeel van goed rentmeesterschap. Met een goed Meerjaren Onderhoudsplan zijn de kosten inzichtelijk, is de kwaliteit van de staat van het onderhoud geborgd en worden faalkosten als gevolg van achterstallig onderhoud voorkomen”, geeft Rob Ruiter aan.

’t Rozendael – ‘t Nijenhuis

Ook voor het landgoed ’t Rozendael -’t Nijenhuis schildert Schilderwerken Lenferink al sinds jaar en dag. “De schilder begeeft zich op ons privédomein, daarom is het voor ons als bewoners van Huize ‘t Rozendael prettig om vaste gezichten op het landgoed rond te zien lopen,” geeft de heer van Ittersum aan. Gerrit Groot Roessink is daarom de vaste schilder op landgoed ‘t Rozendael -’t Nijenhuis. “Je leert elkaar goed kennen en je weet wat je aan elkaar hebt. Door goed te overleggen worden de werkzaamheden altijd naar wens afgerond,” aldus de heer Bos, de technisch medewerker. “Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat Lenferink altijd haar afspraken nakomt. Een betrouwbaar familiebedrijf als Lenferink past goed bij ons landgoed.”

Rozendael Nijenhuis

Huize ’t Rozendael; bewoond door de familie van Ittersum. Al jarenlang een trouwe klant!

Schilderwerken Lenferink heeft een meerjaren onderhoudsplan opgesteld voor alle gebouwen behorende tot Landgoed ‘t Rozendael – ’t Nijenhuis. In het plan is vastgelegd wanneer onderhoudsbeurten nodig kunnen zijn. In deze jaren inspecteert Bert Lenferink het pand en in overleg wordt besloten of het onderhoud noodzakelijk is, of nog een jaar uitgesteld kan worden. “Het meerjaren onderhoudsplan is ideaal voor ons landgoed,” geeft de heer Bos aan.

Landgoed de Gelder

Landgoed De Gelder, met rentmeester de heer Pol, kiest al jarenlang voor Schilderwerken Lenferink. “Als rentmeester vind ik het erg belangrijk dat een onderhoudsbedrijf niet alleen kwalitatief goed werk levert, maar ook persoonlijke aandacht geeft aan de klant. Doordat Bert Lenferink altijd de tijd neemt voor een uitgebreide en gedegen inspectie van onze gebouwen, en veel ervaring heeft met monumentale panden, is de kwaliteit van het uitgevoerde werk altijd naar wens,” aldus de heer Pol.

Landgoed de Gelder

Een vaste schilder die vertrouwd is met het landgoed is ook van belang voor Landgoed De Gelder. “In het verleden schilderde Anton Kappert altijd voor ons en na zijn VUT hebben wij met Harry Treep nu al weer een jaar of 5 een nieuwe vaste schilder die de rol van Anton met verve heeft overgenomen.” Continuïteit van het bezit staat ook bij Landgoed De Gelder op de eerste plaats.