Landgoederen

Uw landgoed is al eeuwen oud en vaak ook al lang familiebezit. Dan weet u wat het betekent om het in goede staat te houden. Het poortwachtershuis uit 1756, de westvleugel van 1580 en de nieuwbouw uit 1867. Gebouwd in verschillende stijlen en met materialen die allemaal hun eigen onderhoudsgeschiedenis hebben.

Jammer dat Schilderwerken Lenferink pas 60 jaar uw partner kan zijn in het onderhoud. We lopen op de meeste van onze klanten zo’n 400 jaar achter, maar we doen ons best!  De komende decennia kunnen wij samen met u de toekomst van uw historisch erfgoed zeker blijven stellen.

Op de sokken over 200 jaar oud parket.

Wat gebeurt er als je moderne verf over oude aanbrengt? Hoe pak je een bladgoud restauratie aan en wie kan er tegenwoordig nog ter plaatse authentieke verf op kleur maken? U wilt het niet weten en er zeker niet van wakker liggen. Wij van Lenferink hebben er een historisch oog voor.

Dat geldt ook voor de omgeving waarin we werken. Uw bibliotheek, de biljartkamer of de bloemenborders. Daar denderen we niet doorheen. We werken zo schoon mogelijk, gaan op de sokken over het parket en weten dat als we weer weg zijn, je alleen het resultaat mag zien en niet de afdrukken in de rododendrons. Ook daarom kozen Stichting IJssellandschap, ’t Nijenhuis en Landgoed de Gelder voor Lenferink.

Kijk hier voor onze referenties.

Federatie Particulier Grondbezit

Vanaf 1 januari 2013 heeft Lenferink een samenwerking met de Federatie Particulier Grondbezit. Leden geven wij 10% korting op alle onderhoudswerkzaamheden.

http://www.grondbezit.nl/onderhoud.html