Opzoek naar een schilder in Heino?

Voor kwaliteitsschilderwerk bent u bij Schilderwerken Lenferink aan het juiste adres. Schilderwerken Lenferink is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Schilderwerken Lenferink werkt voor particulieren, bedrijven en uiteenlopende groepen klanten, zoals woningbouwcorporaties en VvE’s in Heino.

Onderhoudsplan

Schilderwerken Lenferink is in staat een onderhoudsplan voor meerdere jaren te verzorgen, ons duurzaam onderhoudsplan. Voor een vereniging van eigenaars betekent dat niet alleen dat vooraf reeds een precies beeld ontstaat van de uit te voeren werkzaamheden, ook het tijdstip waarop iets het beste kan gebeuren en de kosten die daarbij gemaakt worden, zijn niet langer onduidelijk. Lenferink biedt VvE’s de mogelijkheid om het onderhoud voor meerdere jaren tegen een vaste, vooraf bepaalde prijs uit te voeren. Het contact met de klanten heeft geleerd dat het werken met zo’n vast bedrag voor zowel bestuurders als leden van een VvE erg prettig is.

Veel meer dan schilderen

Inmiddels is totaalonderhoudsbedrijf Lenferink veel meer dan schilder alleen, wat betekent dat u er niet alleen voor schilderwerk binnen en buiten terecht kunt, maar voor alle onderhoudswerkzaamheden aan de buitenzijde van uw pand. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan beglazings- en timmerwerkzaamheden, wandbekleding, houtrotherstel en onderhoud van het dak.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Hieronder ziet u projecten waar wij met plezier aan hebben gewerkt.

Hier ziet u de allround onderhoudsvaklieden van Lenferink bezig met het herstel van het voegwerk van de Reggeflat. Deze flat is midden in Nijverdal gelegen aan de Grotestraat. Door voor Lenferink te kiezen, maakt de Woningstichting Hellendoorn een keus voor één aanspreekpunt voor verschillende onderhoudsdisciplines

Schilder- en timmerwerk uitgevoerd voor woonbedrijf Ieder1 wijk Bergweide te Deventer

Restauratie van de Hervormde kerk in Heino. Volledige kleurverandering van de kerk. Alle banken zijn in een lichte kleur geschilderd, de lessenaars zijn weer bruin gebeitst en de wanden en plafonds zijn opnieuw gesausd.

Binnen schilderwerkzaamheden Bosch Thermotechniek te Deventer