UV coating van Lenferink

Schilderwerken Lenferink introduceert een nieuwe revolutionaire dekkende UV coating voor vloeren. Door middel van een UV lamp wordt de UV coating met de snelheid van het licht droog. Bewoners hoeven maximaal 15 minuten te wachten tot dat de vloercoating droog is. Hierdoor wordt overlast voorkomen en hoeven er geen extra maatregelen getroffen te worden om de bereikbaarheid te verbeteren tijdens het werk. Een uitkomst voor situaties waar vloerwerkzaamheden onherroepelijk leiden tot overlast, inkomstenderving en extra kosten. Denk aan parkeergarages, productiehallen, ziekenhuizen of galerijflats.
UV coating

De UV coating voor vloeren is ontwikkeld door Van Wijhe verf in samenwerking met Schilderwerken lenferink als applicateur voor pilot projecten. De revolutionaire vloercoating is al toegepast bij grote corporaties als Ieder1 in Deventer, SWZ in Zwolle en Triada in Heerde. De eerste resultaten zijn uitmuntend. Zowel de opdrachtgevers als de bewoners zijn zeer tevreden over de handelswijze en het resultaat.

Op 24 februari heeft Maxime Verhagen de eerste 3d certificaten uitgereikt aan Schilderwerken Lenferink die hiervoor de speciale UV Masterclass heeft gevolgd. De schilders van Schilderwerken Lenferink zijn nu opgeleid en getraind in alle facetten van de specifieke coating- en UV-technologie.
UV coating 2

Heeft u interesse in deze geldbesparende vloercoating? Neem dan nu contact op.

ONDERPAND werkt aan duurzame tevredenheid onder corporaties en bewoners

ONDERPAND werkt aan duurzame tevredenheid onder corporaties en bewoners

Schilderwerken Lenferink, PHB Deventer en Willemsen Installatie zetten hun al jaren succesvolleONDERPAND werkt aan duurzame tevredenheid onder corporaties en bewoners