Blik vooruit. Dat betekent voor u dat u slim investeert door meerjaren onderhoudsplanning. En voor ons dat we er alles aan doen om die meerwaarde voor u te zijn. Daarom werken we achter de schermen aan Lenferink 2.0.

Heino, 4 september 2018

Op 1 januari 2016 hebben wij (Luc en Bob Lenferink) het stokje overgenomen van onze vader Bert Lenferink. We zijn trots dat wij deze uitdaging aan mogen gaan samen met ons vakkundige team. De kracht van ons familiebedrijf schuilt in onze vaste medewerkers, hun vakmanschap en betrouwbaarheid. We zien het als onze persoonlijk missie om van Schilderwerken Lenferink, #uwonderhoudspartner te maken. We rusten niet voordat u 100% tevreden bent en we samen 'meer kunnen maken van uw bezit' door duurzame samenwerkingsverbanden.

 

Waar onze voorgangers de basis hebben gelegd willen wij dat 'het Schilderwerken Lenferink van morgen' van meerwaarde is, juist op de lange termijn. Omdat we daarin kunnen uitblinken.

Daarom optimaliseren we onze processen. Bouwen we aan een merk dat meer zegt dan 'Schilderwerken' en prijkt er over een tijdje dus een nieuwe naam op onze gevel!

Houd ons in de gaten!

BRANCHENIEUWS

#mijnonderhoudspartner

Ons familiebedrijf heeft zich altijd gericht op continuïteit. Dit past goed bij wie we zijn. Bij de overname van het bedrijf hebben we goed nagedacht over de onderneming die wij in de toekomst willen zijn en hoe wij meerwaarde kunnen creëren voor onze klanten. Daarom hebben we een duidelijke visie vastgesteld, die goed past bij ons DNA: Lenferink zorgt voor optimaal vastgoedonderhoud door meerjarige partnerschappen.

Waarom? Omdat dit past bij de dag van morgen. Een wereld waarin bedrijven zoeken naar nieuwe manieren van samenwerken. Waarin autonomie en vertrouwen een belangrijke rol spelen, omdat de markt daarom vraagt. Waarbij de nadruk ligt op resultaat gericht samenwerken.

En dat past bij ons. Want wij voelen ons van nature sterk verantwoordelijk voor het resultaat dat we leveren en willen onze vergaande vakkennis graag aanwenden voor waardebehoud (en -vermeerdering) van uw vastgoed.

Maar dit verhaal sluit ook aan op de particuliere markt. Daar ligt de nadruk misschien minder op samenwerking, maar zijn langdurige partnerships minstens zo waardevol. Waarde die zich uitbetaalt. Want over een langere termijn kunnen we het onderhoudsproces efficiénter inrichten. Zoveel onnodige werkzaamheden worden voorkomen door een plan en een goede voorbereiding. Zo helpen we u écht verder. En dat willen we: 'Meer maken van uw bezit'.

QUOTE van de DAG

90 procent 90 procent